Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Fata Mea Draga

La Multi Ani Fata Mea Draga. Acum 18 ani, pe cer a mai aparut o stea, e steau ta norocoasa, e steluta ce lumineaza viata ta, e steaua ta iubitul meu scump si drag, sunt mandra de tine ca la multi ani si nu uita ca te iubesc. Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! La mulți ani, prietenei mele minunate! Desanto de ziua fetitei mele oficial video 2016. La această oră de dimineață soarele să îți privească pe geam, să te prietena mea dragă, la mulți ani!

La multi ani prietena mea draga! Am un loc special în inima mea rezervată pentru tine și crește un pic mai mare în fiecare zi ne petrecem împreună. Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! La multi ani, iubirea mea! Ziua ta nu a adaugat doar un an la viata ta, dar si la prietenia noastra care a trecut testul timpului si a devenit din ce in ce mai puternica.

La Multi Ani Georgiana Mea
La Multi Ani Georgiana Mea Source from : https://canal-midi.info/la-multi-ani-georgiana-mea
Am un loc special în inima mea rezervată pentru tine și crește un pic mai mare în fiecare zi ne petrecem împreună. Ghita munteanu fata mea inger venit dintre stele. Iată mai multe în viitorul la multi ani draga. Felicitari cu ziua de nastere suflet drag! Te iubesc din toată inima.

La multi ani prietena mea draga!

Tu ești sprijinul meu, prietena mea cea mai bună! La multi ani alaturi de cei dragi! „azi cand implinesti (…) primaveri iti doresc sa stii sa te bucuri de clipele petrecute cu cei dragi, sa stii sa alegi ce e la multi ani! „sunt extrem de norocoasa ca existi in viata mea, datorita tie fiecare zi este speciala. La multi ani draga diriginta de clasele primare. Sa fii fericita si frumoasa ca o zi de primavara, iar norocul sa te insoteasca mereu. Acum 18 ani, pe cer a mai aparut o stea, e steau ta norocoasa, e steluta ce lumineaza viata ta, e steaua ta iubitul meu scump si drag, sunt mandra de tine ca la multi ani si nu uita ca te iubesc.

La mulți ani frumoși și fericiți alături de cei dragi! Chiar daca programul ma tine departe de tine pret de cateva ore, iti doresc ca astazi sa primesti toata atentia pe care o meriti si o. La multi ani, draga mea mama! Acum 18 ani, pe cer a mai aparut o stea, e steau ta norocoasa, e steluta ce lumineaza viata ta, e steaua ta iubitul meu scump si drag, sunt mandra de tine ca la multi ani si nu uita ca te iubesc. Fata mea, printesa mea te iubeste mult mama cate zile am sa traiesc pentru tine am sa muncesc.

La Multi Ani Fata Mea Maria
La Multi Ani Fata Mea Maria Source from : https://gramatica-rom.web.app/la-multi-ani-fata-mea-maria.html
Acum 18 ani, pe cer a mai aparut o stea, e steau ta norocoasa, e steluta ce lumineaza viata ta, e steaua ta iubitul meu scump si drag, sunt mandra de tine ca la multi ani si nu uita ca te iubesc. La multi ani prietena draga! La multi ani draga mama!!! La această oră de dimineață soarele să îți privească pe geam, să te prietena mea dragă, la mulți ani! La mulţi ani, mami! „precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă!

Ziua ta nu a adaugat doar un an la viata ta, dar si la prietenia noastra care a trecut testul timpului si a devenit din ce in ce mai puternica.

La multi ani draga mama!!! La mulţi ani, draga mea surioară! La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire! Trimite acum mesaje, felicitari si ganduri frumoase pentru fratele tau! Îți doresc împlinirea viselor, fericire, evenimente fericite, călătorii de neuitat.

La mulţi ani, draga mea surioară! Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie. La multi ani alaturi de cei dragi! „azi cand implinesti (…) primaveri iti doresc sa stii sa te bucuri de clipele petrecute cu cei dragi, sa stii sa alegi ce e la multi ani! „sunt extrem de norocoasa ca existi in viata mea, datorita tie fiecare zi este speciala. Pagina multumeste tuturor vizitatorilor ,prietenilor si viitorilor prieteni! Gandul la tine si la timpul frumos petrecut.

3
3 Source from : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxWLENDZmmOwmiWxdUQKZB2IYkHOpl1ExbmXF14uoVpEnR8z99&usqp=CAU
La multi ani alaturi de cei dragi! „azi cand implinesti (…) primaveri iti doresc sa stii sa te bucuri de clipele petrecute cu cei dragi, sa stii sa alegi ce e la multi ani! „sunt extrem de norocoasa ca existi in viata mea, datorita tie fiecare zi este speciala. Daca esti fata si cauti mesaje de 8 martie pentru mama sau pentru prietenele tale, tot aici vei gasi mesajele de 8 martie potrivite. Aniversările sunt motive de bucurie şi de petrecere. Sa infloresti si in mijlocul zapezilor. Astazi, mai mult ca oricand, doresc sa iti multumesc.

Iată mai multe în viitorul la multi ani draga.

Draga mea, la mulți, mulți ani fericiți îți dorește mama ta! Mici lucruri drăgălașe pe ce le spuneai sau le. E ziua lu fata mea. La multi ani, nepoata mea, sa ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, sa fii sanatoasa, implinita si fericita alaturi de familia ta. La mulți ani, soțul meu iubit!

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Fata Mea Draga"