Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Mare Vas De Croaziera

Cel Mai Mare Vas De Croaziera

Royal caribbean a anunțat că va lansa în aprilie 2018 cel mai mare vas de croazieră, symphony of the seas. Din vară, vaporul va efectua croaziere pe marea mediterană.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Nava, care a ajuns de curând în miami, acolo unde vor avea loc ultimele pregătiri pentru prima aventură de acest gen. Turiștii ajungi aici sunt răsfățați cu preparate sofisticate, dar și cu băuturi fine. Imagini din interiorul celui mai mare vas de croazieră construit vreodată (video).

Coșmar La Bordul Uneia Dintre Cele Mai Cunoscute Nave De Croazieră Din Lume
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/externe/cosmar-la-bordul-uneia-dintre-cele-mai-cunoscute-nave-de-croaziera-din-lume-1063281
Construcția acestui vas de croazieră a durat aproximativ 32 de luni, iar costurile au fost peste un miliard de euro. .mai mare vas de croazieră din lume, care a primit numele harmony of the seas/armonia mărilor, a sosit în marea britanie, la southampton, de unde va vasul are o capacitate de 5.479 de pasageri, cu un maxim de 6.780 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile. Cel mai nou și cel mai mare vas de croazieră din lume a plecat pe mare.

Vasul a fost petrecut de mii de curioși care au făcut poze și au fluturat batiste.

După o primă croazieră inaugurală, în este un adevărat oraş plutitor, care poate primi, pe lângă cei 2.100 de membri ai echipajului, 6.360 de pasageri. Te iubesc mai presus de cuvintul cel rostesk. Avion de linie modern ca un oras in miniatura cu case și cu motor principal pentru a muta acest mare pe suprafața apei pentru a ajuta la sprijin 4, fiecare dintre care are o capacitate egală cu 7,5 mii de cai.

Royal caribbean a comandat în 2006 două noi vase de croazieră, intenţionând ca acestea să deţină împreună titlul de cel mai mare vas de pasageri. Spania, unde se va află portul său de bază. Allure of the seas măsoară 72 de metri în înălţime şi are dimensiunile a patru terenuri de fotbal.

Inspiră Te Oasis Cel Mai Mare Vas De Croaziera Din Facebook
vizitati articolul complet aici : https://www.facebook.com/inspira.te.cu.noi/posts/oasis-cel-mai-mare-vas-de-croaziera-din-lume-intr%C4%83-%C3%AEn-vene%C8%9Bia/751634231959132/
Acesta este considerat de departe cel mai mare vas de croazieră: Spania, unde se va află portul său de bază. Symphony of the seas este cel mai nou vas al flotei royal caribbean si a fost lansat la inceputul lunii aprilie, avand croaziera inaugurala cu plecare din vasul symphony of the seas, va opera doar in aceasta vara in europa avand plecarea din barcelona pe un itinerariu ce cuprinde:

Simfonia mărilor a plecat spre proprietarul sau:

Imagini din interiorul celui mai mare vas de croazieră construit vreodată (video). El are o înălțime de 70 de metri și o lungime de 362 de metri, fiind mai lung cu 50 de metri decât fiind un vas de lux, toate cabinele au dotări de lux, suprafața lor fiind de la 15 până la 150 de metri pătraţi în cazul apartamentelor. Harmony of the seas este a treia navă din portofoliul companiei royal caribbean colombia din clasa oasis.

Deşi a petrecut două zile la bordul vasului, hassan a recunoscut că nu a reuşit să vadă tot. Simfonia mărilor are un total de optsprezece punți și deține, la bord, spațiu suficient pentru mai mult de 8000 de persoane. Gigantul călătoriilor turistice pe mare, compania americană royal caribbean internațional, relatează tvr.ro.

Cel Mai Mare Vas De Croazieră Din Lume Croaziere
vizitati articolul complet aici : https://croaziere.co/2018/01/15/cel-mai-mare-vas-de-croaziera-din-lume/
Allure of the seas măsoară 72 de metri în înălţime şi are dimensiunile a patru terenuri de fotbal. Cel mai mare vas de croaziera din lume a intrat la apa. Vasul a fost petrecut de mii de curioși care au făcut poze și au fluturat batiste.

.mai mare vas de croazieră din lume, care a primit numele harmony of the seas/armonia mărilor, a sosit în marea britanie, la southampton, de unde va vasul are o capacitate de 5.479 de pasageri, cu un maxim de 6.780 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile.

Prima cursă va avea loc în 2022. Royal caribbean a comandat în 2006 două noi vase de croazieră, intenţionând ca acestea să deţină împreună titlul de cel mai mare vas de pasageri. Vasul de croaziera va ajunge in postul din barcelona in vara anului 2015, de unde va efectua o serie de sejururi de o saptamana pe marea mediterana.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Mare Vas De Croaziera"